Kviečiame į JG ir DSM vebinarą „Pašarų melžiamoms karvėms virškinamumo didinimo būdai ir nauda“

Kviečiame į JG ir DSM vebinarą „Pašarų melžiamoms karvėms virškinamumo didinimo būdai ir nauda“

2021-09-30 14:00 val.

Iš virškinamojo trakto suskaidytos pašarų maisto medžiagos patenka į vidinę organizmo terpę, iš kurios pasisavinamos audinių (pvz. pieno liaukų), naudojamos naujų medžiagų (pieno riebalų, baltymų ir t.t.) sintezei ar kaupiamos kepenyse, kūno riebaliniame audinyje.

Žinant šį maisto medžiagų apykaitos mechanizmą ir siekiant padidinti pieno gamybą karvės organizme, reikia padidinti pašarų maisto medžiagų (baltymų, angliavandenių, riebalų) virškinamumą jų virškinamajame trakte. Pašarų angliavandenių (krakmolo, ląstelienos) virškinamumui karvių organizme padidinti naudojami įvairus būdai ir priemonės.

Apie krakmolo virškinamumo melžiamoms karvėms virškinamajame trakte padidinimo praktinius būdus ir apie inovatyvų DSM α-amilazės  pašarų priedą  bei kitas aktualijas, papasakosime seminaro metu ir atsakysime į Jūsų klausimus.

Detali vebinaro programa 

Registracija į vebinarą

Dėmesio: stebėti vebinarą galite per šias naršykles: Chrome, Microsoft Edge, Opera, Safari, Fire Fox.
Deja, per Internet Explorer platforma nepasiekiama.